У БДМУ стартує проект "Здорова їжа для кожного студента"
Харчування студентів – один з найсуттєвіших чинників, що формує здоров’я і добробут нації в цілому.
Нормальний ріст і розвиток організму забезпечується правильним харчуванням та визначає розумовий і фізичний розвиток. Правильний раціон сприятиме оптимальному функціонуванню всіх органів і систем, формуванню імунітету та адаптаційних резервів організму.
Цього року серед студентського населення міста Чернівці буде проводитися дослідження стану харчування. Дослідження буде проводитися представниками Буковинського державного медичного університету (на чолі з асистентом кафедри внутрішньої медицини Мирославою Березовою) за участю спеціалістів ЧТЕІ КНТЕУ (к.екон.н. Наталія Гнатишина).
Попередні дані свідчать про порушення харчової поведінки, а це не тільки переїдання, порушення режиму харчування, а і вживання неякісної їжі. Результати дослідження будуть оприлюднені в кінці навчального року, а після обговорення будуть сформульовані рекомендації щодо покращення даної ситуації, що допоможе мотивувати студентів до здорового способу життя.
- 780 переглядів
- Відправити електронною поштою